TOP-7.1.1-16-H-ERFA-2019-00079

Projekt címe: Négy évszakos tevékenység tér kialakítása

Projekt azonosító száma: TOP-7.1.1-16-H-ERFA-2019-00079

Kedvezményezett neve: Marcali Városi Fürdő és Szabadidőközpont

Szerződött támogatás összege: 10.000.000 Ft

Támogatás mértéke: 100%

Tervezett fizikai befejezés dátuma: 2019.12.31.

 

A projekt tartalmának bemutatása:

A projekt során négyévszakos korcsolyapályát és egy piknik teret alakítunk ki a Marcali Városi Fürdő és Szabadidőközpont területén.

Projektünkkel szeretnénk elérni, hogy olyan négy évszakos tevékenységet, teret tudjunk létrehozni, ami szolgálja a lakosságot és a turizmust is. Kihasználatlan, alul hasznosított területet megtöltünk élettel, olyan helyet biztosítva, ahol a különböző korosztályok és a különböző társadalmi rétegek külön vagy együtt sportolhatnak, gazdagon tölthetik el szabadidejüket. Olyan attrakciót, szolgáltatásbővítést valósítunk meg, ami a szabadidő hasznos eltöltésére ösztönöz, és közben hatással van a turizmusra, a szezonalitás kibővítésére.

A fejlesztéssel szeretnénk hozzájárulni a lakosság kikapcsolódáshoz, a szabadidő eltöltéséhez, sportolásához, emellett a kialakításra kerülő közösségi tér találkozási pontként szolgálhat, és közösségszervező ereje sem elhanyagolható. A sport és a szabadidős funkciók fejlesztése együtt, komplex hatást fejt ki a lakosság alapvető szükségleteit kiszolgáló megfelelő életkörülmények, egészséges környezet kialakítására.

A projekt célcsoportjai a városunk lakói, a Marcaliba látogatók és a várost felkereső turisták.

Korosztály szempontjából a már járni tudó ovisoktól a szép korúakig mindenki igényeit szolgálja a fejlesztés. Családok, baráti társaságok, civil szervezetek, kis és közép – valamint nagy vállalkozások, önkormányzati intézmények egyaránt tudják majd hasznosítani. Kiváltképp szól a projekt az egészséges életmódot, a kreatív kikapcsolódást, a sportot, az aktív pihenést, főzést, piknikezést, közösségi életet szeretők számára.

A fejlesztés során az alábbi tevékenységek megvalósítását tervezzük:

A projekt megvalósításának eredményeként kialakításra kerül egy 20×10 méteres négy évszakos mobil korcsolyapálya palánkkal. Közvetlen mellette kialakításra kerül egy piknikező tér / Kb. 200m2 /, ahol kemence kerül elhelyezésre. A korcsolyapálya mobil, így egyéb rendezvényeken és alkalmakkor máshova is telepíthető. A korcsolyapálya működtetéséhez kapcsoltan beszerzésre kerül 15 pár korcsolya és egy korcsolya élező berendezés.

 

ELÉRHETŐSÉGEK:

Marcali Városi Fürdő és Szabadidőközpont

Marcali, Rózsa u. 2/a
Tel: + 36 85 515 200
E-mail: level@marcalifurdo.axelero.net
web: http://www.marcali-furdo.hu

  Fenntartó: Marcali Város Önkormányzata
  web: http://www.marcali.hu

A Marcali Városi Fürdő és Szabadidőközpont
a Dél-Dunántúli Gyógy- és Termálturisztikai Klaszter tagja

 

A Városi Fürdő SZÉP Kártya elfogadóhely:

     

Marcali Városi Fürdő és Szabadidőközpont

Dokumentumok

Share This